Индийски океан / Малдиви

почивки малдиви

Атол в Малдиви

Не е трудно  да опишем Малдивите като едно от най-прекрасните, екзотични кътчета на Земята. Завладява ни пищното разнообразие на кораловите рифове, блаженото спокойствие на лагуните и романтиката на оранжево-червения залез.

Достатъчно е да посетите Малдивите веднъж, за да се връщате години наред, посещавайки курорт след курорт. Палмите, белите коралови пясъци, необятната морска шир и релакса, който предлагат  тези острови – хотели  ще сбъднат Вашите мечти ....и така всеки сам ще намери своя малък рай на Малдивите.

Болкан Уингс ще Ви помогне тази приказка да стане реалност.

прочети повече»
ХОТЕЛИ В МАЛДИВИ (135)

Природната красота е в основата на уникалния хотел aaaVeee Nature’s Paradise Island, разположен в Dhaalu Atoll. След кратък и живописен 40 минутен полет с хидроплан стъпвате на този прекрасен остров,...


Хотел Ayurveda Village заема самостоятелно обособена част от остров Meedhupparu. Престоят в Ayurveda Village спомага за цялостно възстановяване на тялото и душевността.


Adaaran "Prestige" Vadoo е истински рай за водолазите с красивия си риф и се слави с това, че предлага различни по сложност гмуркания, както за опитни така и за начинаещи.


Луксозен курорт с 10 уникални водни вили. Заобикалящата красота и романтика в едно с безупречното обслужване от личния Ви иконом, осигуряват ваканцията, за която мечтаете.


Представи си събуждаш се сутрин до картина от ясно небе и тюркоазени води, закусваш и след това се печеш на малдивското слънце на шезлонга или на хамака над водата в уединението на твоята вила....

booking.balkanwings.bg

Пакетни почивки
Настаняване
Видове почивки
Дестинация:
Хотел:
Тръгване от:
Нощувки:
Дата на тръгване:
 
 
Balkan Wings Booking
Държава:
   
Град:
   
Хотел:
   
Вид:
   
Категория:
   
Разстояние от център: