Почивка Малдиви, Hard Rock Hotel Maldives HRH-LS-EBO90
Начална дата: 28.01.2022
Крайна дата: 06.02.2022
Check-in дата: 29.01.2022
Check-out дата: 05.02.2022
.....намери своя малък рай на Малдивите!

 Почивка на Малдивите: 9 Дни / 7 Нощувки

Оферта за ранно записване 2022 HRH-LS-EBO90

Hard Rock Hotel Maldives е луксозно тропическо бягство в зашеметяващата лагуна Emboodhoo, само на 15 минути с лодка от международното летище Мале (Велана). Отворен през юни 2019 г., Hard Rock Hotel Maldives е уникален, очарователен 5-звезден хотел, който ви дава възможност да отседнете на частен остров, докато магазините, заведенията за хранене, развлеченията и пространството за събития са точно срещу пешеходния мост в The Marina @ CROSSROADS.

Цените включват:

 • 7 нощувки на съответния пансион;
 • Трансфер: летище Мале - Hard Rock Hotel Maldives – летище Мале със скоростна лодка;
 • Всички данъци и такси на Малдивите;

Hard Rock Hotel Maldives е разположен приблизително на 15 минути със скоростна лодка.

Hard Rock Hotel Maldives

Цените не включват:

 • самолетен билет София - Мале - София;
 • медицинска застраховка;
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане);
 • разходи от личен характер;
 • входящ PCR тест, необходим за влизане в Малдивите;
 • изходящ PCR тест, ако авиокомпанията Ви го изисква;

Условия на HRH-LS-EBO90 2022 оферта:

 • Резервиране до 90 дни преди датата на настаняване!;
 • Престой в периода 08 Януари 2022 - 31 Март 2022г. ;
 • Свободно анулиране 14 дни преди датата на настаняване;
 • Използвайте Промо код HRH-LS-EBO90 при вашата резервация за да получите настаняване по условията на тази оферта!;

Визов режим

Всички посетители, които притежават валиден паспорт, получават безплатно при пристигане 30-дневна туристическа виза. Паспортни снимки не са необходими за издаването на визата.

Климат

От ноември до март е най-активният туристически сезон в островната държава. Температурата никога не пада под 24 градуса, но най-често е около 30-32°(26,7°C средна годишна температура). Слънцето е много силно и изгаря дори през облаците, тъй че с него трябва да се внимава. Винаги духа разхлаждащ морски бриз - дори и в най-големите жеги, което осигурява пълно блаженство.

Облекло

Вземете си само дрехи с къси ръкави. Ограничения по отношение облеклото на мъжете няма. За жените: дрехи покриващи напълно раменете и дължина под коленете. По курортите няма ограничения, освен че нудизмът и монокините са забранени със закон.

COVID 19:

 • В сила от 10 септември, всички туристи и краткосрочни посетители трябва да представят отрицателен PCR тест за COVID-19 при пристигане на Малдивите, преведен на английски език. Тестът и отрицателният PCR сертификат трябва да бъдат издадени не повече от 96 часа преди заминаването.
 • Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Малдиви и 24 часа преди връщане в България да попълнят онлайн анкета на следния сайт https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create
 • Всички пътници и екипаж на авиокомпаниите също трябва да попълнят имиграционна карта за пристигане, когато пристигат на Малдивите.
 • Проверките на температурата и процедурите за проверка ще бъдат на разположение при пристигане. Създадени са карантинни съоръжения, за да се изолират всякакви предполагаеми случаи на COVID-19. Пътуващите, които покажят симптоми на COVID-19 при пристигане, ще бъдат подложени на PCR тест на пътническа цена или на цената на хотела, където пътникът е резервиран да отседне на Малдивите. Освен това местните здравни власти могат да провеждат произволни тестове, които ще са безплатни за пътуващите.

Анулации по всички пакетни програми:

При отказ на потребителя от Туристическо Пътуване (ТП) по причини, които не са свързани с неизпълнение от “Болкан уингс” ЕООД на неговите задължения, то внесената сума се възстановява изцяло, в срок от седем работни дни, като от нея се удържат/могат да бъдат претендирани следните неустойки, в процент от стойността на ТП: до 15 дни -0%;  от 13 до началото на ТП - 100% от пълната стойност на ТП. Незаплащането в срок на пълната стойност на избраното ТП се счита за отказ на потребителя с предвидените в тази точка последици.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: НЯМА. Офертата е за индивидуално пътуване, включва само настаняване, храна и двупосочен трасфер летище Мале -Hard Rock Hotel Maldives – летище Мале с лодка;

“БОЛКАН УИНГС” ЕООД притежава Удостоверение № РК-01-6413 от 17.06.2009 г. за извършване на туристическа дейност – Туроператор и Туристически агент.

“БОЛКАН УИНГС” ЕООД има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №:03700100002901/14.08.2020г ЗК„Евроинс”АД

от 892€ / 1747 BGN възрастен в двойна стая  1784€ / 3494 BGN двама възрастни в двойна стая  BB


Пакетни почивки
Настаняване
Видове почивки
Дестинация:
Хотел:
Тръгване от:
Нощувки:
Дата на тръгване:
 
 
Balkan Wings Booking
Държава:
   
Град:
   
Хотел:
   
Вид:
   
Категория:
   
Разстояние от център: