Индийски океан / Малдиви

Хотели в Малдиви (169)

Хотел Ayurveda Village заема самостоятелно обособена част от остров Meedhupparu. Престоят в Ayurveda Village спомага за цялостно възстановяване на тялото и душевността.
Adaaran Prestige Ocean Villas е разположен върху тюркоазена лагуна, с вили, разположени над водата, които гледат към девствените бели плажове на Индийския океан.
Adaaran Prestige Vadoo е истински рай за водолазите с красивия си риф и се слави с това, че предлага различни по сложност гмуркания, както за опитни така и за начинаещи.
Луксозен курорт с 10 уникални водни вили. Заобикалящата красота и романтика в едно с безупречното обслужване от личния Ви иконом, осигуряват ваканцията, за която мечтаете.
Представи си събуждаш се сутрин до картина от ясно небе и тюркоазени води, закусваш и след това се печеш на малдивското слънце на шезлонга или на хамака над водата в уединението на твоята вила....
Amaya Resorts & Spa Kuda Rah е мястото от Вашите мечти за ваканция на Малдивите. Естествен тропически остров, съчетаващ природна красота с лукс в обзавеждането и професионализъм в обслужването.
Amilla Maldives Resort and Residences се намира в БAA Атол на уникален остров с кристално чиста вода и бял пясъчен плаж. Името "Amilla Fushi" само по себе си говори за уникалността на курорта....
Хотел Anantara Dhigu Resort & Spa Ви дава възможност да изживеете мечтите си, един райски остров, където се чувствате като у дома си далеч от дома.
« 12 3 4 5 6 ... 7 22 »
Пакетни почивки
Настаняване
Видове почивки
Дестинация:
Хотел:
Тръгване от:
Нощувки:
Дата на тръгване:
 
 
Balkan Wings Booking
Държава:
   
Град:
   
Хотел:
   
Вид:
   
Категория:
   
Разстояние от център: