Индийски океан / Малдиви / Южен Мале Атол (Kaafu)

Хотели в Южен Мале Атол (Kaafu) (21)

Adaaran Prestige Vadoo е истински рай за водолазите с красивия си риф и се слави с това, че предлага различни по сложност гмуркания, както за опитни така и за начинаещи.
Хотел Anantara Dhigu Resort & Spa Ви дава възможност да изживеете мечтите си, един райски остров, където се чувствате като у дома си далеч от дома.
В Anantara Veli Resort & Spa Вие попадате в едно истинско естествено романтично убежище. Изпитайте удоволствието от пълното отпускане и чувственото преживяване в лагуната на Anantara Veli.
COMO Cocoa Island Resort е малък, частен остров-курорт специално създаден за онези, които търсят безгрижни тропически преживявания.
Принасяйки стила на рокендрола на Малдивите, Hard Rock Hotel Maldives е перфектната комбинация от разпускащ лукс и забавни дейности, подходящи за всеки пътешественик.
Huvafen Fushi привлича с естествена, неподправена природа. Тропическите островни пейзажи и екзотичния морски свят са изключителна атракция.
Naladhu е създаден като морски ваканционен комплекс, но с красотата и екзотиката на тропически остров. Гостите се посрещат с малдивско гостоприемство на острова, носещ местния дух и култура....
12 3
Пакетни почивки
Настаняване
Видове почивки
Дестинация:
Хотел:
Тръгване от:
Нощувки:
Дата на тръгване:
 
 
Balkan Wings Booking
Държава:
   
Град:
   
Хотел:
   
Вид:
   
Категория:
   
Разстояние от център: