Индийски океан / Малдиви

почивки малдиви

Атол в Малдиви

Не е трудно  да опишем Малдивите като едно от най-прекрасните, екзотични кътчета на Земята. Завладява ни пищното разнообразие на кораловите рифове, блаженото спокойствие на лагуните и романтиката на оранжево-червения залез.

Достатъчно е да посетите Малдивите веднъж, за да се връщате години наред, посещавайки курорт след курорт. Палмите, белите коралови пясъци, необятната морска шир и релакса, който предлагат  тези острови – хотели  ще сбъднат Вашите мечти ....и така всеки сам ще намери своя малък рай на Малдивите.

Болкан Уингс ще Ви помогне тази приказка да стане реалност.

прочети повече»
ХОТЕЛИ В МАЛДИВИ (169)

Хотел Ayurveda Village заема самостоятелно обособена част от остров Meedhupparu. Престоят в Ayurveda Village спомага за цялостно възстановяване на тялото и душевността.


Adaaran Prestige Ocean Villas е разположен върху тюркоазена лагуна, с вили, разположени над водата, които гледат към девствените бели плажове на Индийския океан.


Adaaran Prestige Vadoo е истински рай за водолазите с красивия си риф и се слави с това, че предлага различни по сложност гмуркания, както за опитни така и за начинаещи.


Луксозен курорт с 10 уникални водни вили. Заобикалящата красота и романтика в едно с безупречното обслужване от личния Ви иконом, осигуряват ваканцията, за която мечтаете.


Представи си събуждаш се сутрин до картина от ясно небе и тюркоазени води, закусваш и след това се печеш на малдивското слънце на шезлонга или на хамака над водата в уединението на твоята вила....
Пакетни почивки
Настаняване
Видове почивки
Дестинация:
Хотел:
Тръгване от:
Нощувки:
Дата на тръгване:
 
 
Balkan Wings Booking
Държава:
   
Град:
   
Хотел:
   
Вид:
   
Категория:
   
Разстояние от център: