Adaaran Ayurveda Village Meedhupparu  

Вид на хотела : спа хотел

Адрес : Мидупару, Раа Атол, Малдиви

Телефон : +960 658 7700

GPS координати : 5° 27' 21.01"N, 72° 58' 57.00"E

Отзиви за хотела:
Все още няма въведени отзиви от гости за този хотел.
Ако желаете вие да сте първите добавили отзив за престоя си в хотел Adaaran Ayurveda Village Meedhupparu, моля последвайте следния линк:

Хотел Ayurveda Village заема самостоятелно обособена част от остров Meedhupparu. Вилното селище ползва инфраструктурата на основния курорт Meedhupparu Island Resort, запазвайки се като тихо и усамотено място за почивка. Отделен ресторант гарантира, че контактите с гостите на основния курорт са максимално ограничени, като се запазва същото високо ниво на удобства и обслужване.

Гостите се настаняват в обширни климатизирани стаи със студена и топла вода, минибар, сейф, термокана за приготвяне на чай и кафе, баня с душове на открито и закрито, самостоятелна градина.

Иконом е на разположение между 10.00 и 18.00 часа всеки ден.

Престоят в хотел Ayurveda Village спомага за цялостно и балансирано здравослновно възстановяване на тялото и душевността.

Това е философия за начина на достигане на дълъг и здравословен живот. Думата аюрведа произлиза от двете санскритски аюр – живот и веда – наука, като в по-широк смисъл би могло да се разбира като начин за удължаване на живота или добавяне на повече години към живота и повече живот към годините. Това е не само борба със симптомите на някое заболяване, но изучаване в дълбочина на причините, които водят към оплакванията. В началото на всяко лечение се започва пречистване на остатъците от метаболичните процеси като медицински масажи с билкови масла предизвикващи прочистващо изпотяване.

Лекарствата, обработени само по естествен път се добиват от растения, минерали и животински продукти, които възвръщат хармонията, загубена от стреса върху тялото и духа.

Ексклузивното разположение на курорта гарантира уединение, така необходимо за лечебните процеси. Тук в приятелски настроена, комфортна и екологична обстановка, тялото се отпуска и възстановява според древните обичаи и науки на Аюрведа заветите. Това е идеалното място за да се избяга от дезориентиращия стрес и често токсичен начин на живот в модерния свят. Тук с медитация и йога, ще слеете в едно духа и тялото си. Важният въпрос за това колко сесии и курса на лечения се необходими ние Ви препоръчваме да планирате две седмици през всяка година в съответствие с препоръките на главния лекар, съобразени изцяло с персоналните нужди и оплаквания.

Удобства / Настаняване

Аюрведа Вилидж заема отделна част на острова, осигуряваща тишина и уединение в обзавеждане от дърво и бамбук в добавка към изцяло дървения под. Ресторанта за гастрономи предлага изобилие от здравословни ястия и напитки, които могат да бъдат изцяло съобразени с начина на лечение на всеки индивидуален гост. Предлагат се и курсове от медитация и йога.

Услуги

Всеки гост получава лично внимание, процедурите се извършват от обучен персонал под лекарски надзор и с препоръките и насоките на известния Главен Аюрведа консултант д-р Г. А. Б. Алаватегама, самият той потомък от седмо поколение на престижните „Дигимпития” в Аюрведа. Често той ръководи и провежда диагностициране и насоки за лечения на гостите. Управата на курорта вярва, че всеки клиент има уникални нужди според холистичните схващания на Аюрведа.

Налични удобства

Удобства в помещенията:минибар, сейф, термо кана за чай и кафе, баня с душове на закрито и открито

Общи:24-часова рецепция, климатик, ресторант, сейф

Развлечения и спорт:билярд, масаж, спа и оздравителен център, външен басейн

Услуги:транспорт от/до летището, доктор на повикване, румсървиз, бюро за туристически обиколки

Платени услуги:спа център, масаж, телефон и факс, пералня, доктор, магазини, всички моторни водни спортове

Местоположение

Мидупару, Раа Атол

Разстояние от център:130 км

Разстояние от летище:130 км

Часове на рецепция

От:06:00 часа

До: 24:00 часа

Политика

Политика на хотела: ;

Политика при отказ на резервация: ;

Настаняване от: 14:00 часа

Освобождаване до:12:00 часа

Плащания

Плащане с кредитни карти:Visa, Mastercard and AMEX.

Такси включени в цената:;

 

 

Пакетни почивки
Настаняване
Видове почивки
Дестинация:
Хотел:
Тръгване от:
Нощувки:
Дата на тръгване:
 
 
Balkan Wings Booking
Държава:
   
Град:
   
Хотел:
   
Вид:
   
Категория:
   
Разстояние от център: