Kuredu Island Resort  

Вид на хотела : всичко включено

Адрес : Lhaviyani Atoll, Maldives

GPS координати : 5°32'44.07"N, 73°27'56.84"E

Отзиви за хотела:
Все още няма въведени отзиви от гости за този хотел.
Ако желаете вие да сте първите добавили отзив за престоя си в хотел Kuredu Island Resort, моля последвайте следния линк:

Хотели Почивки Малдиви Kuredu Island Resort Maldives

hotels exotic holidays Kuredu Island Resort Maldives

Екзотичните бунгала и чудесните вили очертават бялата пясъчна ивица на Kuredu Island Resort - декорирани с вкус "O" villas в модерния курорт "O"-resort, чудесните водни вили в курорта Sangu Resort в лагуната и величествените вили Sulthan Pool Villas в центъра на острова. Kuredu Island Resort е голям остров с много ресторанти, барове и магазини, дейности и занимания, между които е и първото голф игрище на Малдивите.

Настаняване

Хотели Почивки Малдиви Kuredu Island Resort Maldives

387 стаи: 9 Private Pool Villas, в т.ч. двуспален Private Pool Villa Family Suite, 50 Sangu Water Villas, в т.ч. 1 Sangu Honeymoon Suite, 19 Sangu Jacuzzi Beach Villas, 29 "O" Jacuzzi Beach Villas, 52 Jacuzzi Beach Villas, 20 Premium Beach Villas, 40 "O" Beach Villas, 33 Beach Villas, 55 Beach Bungalows и 80 Garden Bungalows.

Private Pool Villas - вилите са разположени в западната централна част на острова между богата тропическа растителност. Тези вили са олицетворение лукса в съчетание с уникалния профил на Kuredu. Вилите имат големи дървени тераси с дневни със стъклени стени и сламен таван под кедров покрив. Предлага удобни места за сядане с изглед към собствения  басейн 4х10м и дълбочина 1,5м, шезлонги обградени от сочна тропическа градина.

Спалнята е обзаведена с роматични легла с балдахин от тиково дърво и голям брой столове за излежаване, тоалтека, и ТВ маса. С CD плейъра и iPod-а имате възможност за избор на ваша колекция от песни и или да използвате CD от нашата CD библиотека.

Спалнята има отделна съблекалня на една крачка от гардероба и малко килерче оборудвано с минибар и хладилник за вино. Великолепната полу открита баня с двойна мивка и душ, ваната джакузи и всики удобтсва ви предлагат друга лична тропическа градина.

За комфорта на гостите всяка вила на плажа има собствена шатричка с лежанки. 

Sangu Water Villas - Чудесни вили на дървени колони, разположени в северозападната част на лагуната с романтична гледка към залеза от усамотена обзаведена веранда/тераса и само на няколко стъпала от лагуната.

От верандата можете да наблюдавате малки рифови акули, които се учат да ловуват или скатове, почиващи в тихата лагуна. Тези вили имат широка спалня и хол, изящно обзаведени с  мебели от ковано желязо, с панорамна гледка към Индийския океан, както и баня с душ с гледка към туркоазената лагуна.

Sangu Resort има хубав бар и ресторант в традиционен малдивски стил, отделна рецепция за настаняване. Ресторант Sangu се ползва от гостите на Sangu Resort, като те могат да посещават и другите основни ресторанти Koamas и The ‘O’ Restaurant след резервация същия ден. 

Поради мерки за безопасност хотелът не приема резервации на гости под 15 годишна възраст в тези вили.

Великолепната Sangu Water Villa Suite е  с най-добро местоположение в западния край на Sangu Resort с 360 градуса изглед към океана. Разполага с голямо легло от тиково дърво с балдахин и удобна холова гарнитура. Голямата тераса отвън има шезлонги и романтична баня с джакузи.

Sangu Jacuzzi Beach Villas Романтична вила с изглед към индийското окенаксо крайбрежие югозападния плаж и на няколко стъпки от красивата лагуна.Вилите имат широка спалня и холов кът. Те са идеално обзаведени с мебели от ковано желязо и имат обзаведена веранда. Имат открита баня с подвижен душ.

Гостите възприемат ресторанта Sangu Restaurant като техен специален както и другите основни ресторанти, които могат да се посетят чрез резервация същия ден. Всчка вила има широка усамотена градина с дървена тераса и джакузи.

Поради мерки за безопастност не приемаме резервации на гости под 15 годишна възраст в тези вили.

"O" Jacuzzi Beach Villas - Романтична вила с изглед към индийското окенаксо крайбрежие на югоизтоюния плаж и на няколко стъпки от красивата лагуна.Вилите имат широка спалня и холов кът. Те са идеално обзаведени с мебели от ковано желязо и имат обзаведена веранда.

Имат открита баня с подвижен душ.

Гостите възприемат ресторанта Sangu Restaurant като техен специален както и другите основни ресторанти, които могат да се посетят чрез резервация същия ден. Всчка вила има широка усамотена градина с дървена тераса и джакузи.

Поради мерски за сигурност не приемаме резервации на гости под 12 годишна възраст в тези вили.

Koamas Jacuzzi Beach Villas  - Романтична вила с изглед към индийското окенаксо крайбрежие на южния плаж и на няколко стъпки от красивата лагуна.Вилите имат широка спалня и холов кът. Те са идеално обзаведени с мебели от ковано желязо и имат обзаведена веранда. Имат открита баня с подвижен душ.

Гостите възприемат ресторанта Sangu Restaurant като техен специален както и другите основни ресторанти, които могат да се посетят чрез резервация същия ден. Всчка вила има широка усамотена градина с дървена тераса и джакузи.

Поради мерки за безопасност не приемаме резервации на гости под 12 годишна възраст в тези вили.

"O" Beach Villas –  Тези вили имат чирока спалня  и холов кът,  идеално обзаведени с двойно легло, тоалетка и канапе с маса от тиково дърво. На терасата има легло с вентилатор в горната част, холова гарнитура и открита баня с подвижен душ.

Вилата ви събъзнява със зашеметяващата гледка към Kuredu Express прословутия канал на Атол където могатда се видят делфини.

Гледката достига до хоризонта където тъмно синият Индийски океан се слива с очертанияата на зелени далечни пусти острови. Докато се наславдавате на тази зашеметяваща гледка почувстайте свежия бриз богат на аромата на Индийслия океан който ще гали лицето ви докато вие релакисрате на шезлонга или на удобните столове.

Основният ресторант е ‘O’ Restaurant за гостите които могат да се хранят и в другите ресторанти с предварителна резервация за същия ден. Ресторант Koamas  е основен за семейства с деца под 15 годишна възраст. Поради мерки за безопасност не приемаме резервации на гости под 12 годишна възраст в тези вили.

Koamas Beach Villas - уютни и удобни вили с великолепна гледка към Индийския океан, разположени на финабяла плажна ивица на крачка от красивата лагуна в южната централна част на острова.

Тези вили имат широка спалня и холов кът, малка градина и са идеално обзаведени с мебели от ковано желязо, с романтична открита баня, подвижен души обзаведена веранда.

Основен ресторант за гостите на вилата е Koamas Restaurant и те могат да използват другите основни ресторанти чрез предварителна резервация за същия ден.

Bonthi Beach Bungalows - тези бунгала заемат голяма част от плажа на острова и за удобно обзаведени с мебели от ратан и голяма открита баня с подвижен душ и градина направена с вкус.

Резервациия за тези бунгала могат да направят семейства с деца от всяка възраст. Вилите имат легла с балдахин и могата настанят максимум 3-ма възрастни  или 2-ма възрастни и 2 деца.

Bonthi Garden Bungalows разположени между живописни градини точно зад вилите 'O' Beach Villas в североизтоюната част на острова. Тези бунгала по дизайн и удобтсва  са същите като Beach Bungalows. Те са само няколко стъпки от плажа.

Бунгалата Garden Bungalows могат да настанят максимум 3-ма възрастни  или 2-ма възрастни и 2 деца.

В тези вили има възможност за избор на голямо легло спалня или 2 отделни легла.

Могат да бъдат резервирани за семейства с деца във всяка възраст.  Bonthi е основният ресторант за гостите на тези бунгала.

Ресторанти и Барове

Хотели Почивки Малдиви Kuredu Island Resort Maldives

Bonthi Restaurant е разположен в една сграда в центъра на острова и е основен ресторант за гостите на Beach Bungalows за всички техни хранения. Ресторанта предлага интернационална и местна кухня през тематичните вечери.

Koamas Restaurant есъщо разположен в обновена и единствена сграда. Предлага интернационален и местен бюфет със закуска приготвена на живо, обяд и вечеря за всики гости на вилите от южния бряг на острова влючително и някои от Beach Villas и Jacuzzi Beach Villas. 

Sangu Restaurant е основен ресторант за гостите на вилите Sunset Water Villas. Този ресторант приема само гости над 12 годишна възраст. 

 ‘O’ Restaurant с тераса издадена  вътре във водата на источния край на острова, който се слива с природата. Това е основен ресторант за гостите на новите Beach Villas на североизточната част на острова. Този ресторант приема гости над 12 годишна възраст.

The Sangu, ‘O’ и Koamas предлагат богат бюфет със закуска, обяд и вечеря приготвени на живо. Гостите на вилите Sunset Water Villas, Jacuzzi Beach Villas и Beach Villas могат да се хранят в този ресторант, освен другите основни, само ако имат предварителна резервация за същия ден.

Babuna Bar е основният бар, където гостите имат развлечения и дискотека.

Akiri Bar е тих бар за романтична вечер, както и с безплатен Wi-Fi достъп.

Pool Bar е специализиран в студени коктейли като маргарити, дайкирита - място където да се разхладите с фантастични коктейли.

Sangu Bar е бар за гостите на Sangu вили.

"О" Bar е луксзен, със спираща дъха гледка към Индийския океан.

Golf Bar ще утоли жаждата ви със студена бира или безалкохолна напитка след голф.

Sai Kotari е романтична къща за чай. Разположена в края на пристанището на Kuredu "Sai Kotari" предлага от здрач до полунощ изключителни специалитети от чай и разнообразие от коктейли от кафе. Подводно осветление ви позволи да наблюдавате живота в океана дори и след залез слънце.

Sunset Bar е разположен на пясъчния бряг на Sangu и е идеалното място да се насладите на най-романтичния пейзаж на острова - залеза.

All Inclusive план - насладете се на този изключителен план на изхранване, който включва неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, следобеден чай, един Sunset Cruise;

Когато се комбинират всички тези условия с възможностите за хранене в 4 основни ресторанта, 3 A’la Carte ресторанта, 7 бара, 2 заведения предлагащи чай, сертифициран голф клуб, един от най-големите центрове за гмуркане в Азия със собствена барокамера, богат избор от водни спортове, с най-разнообразните спа услуги, редица магазини, Kuredu Island Resort изпъква като един от най-големите курорти на Малдивите, който трудно може да бъде надминат в Индийския океан. Kuredu Island Resort е добре известен с наградите си  от президента на Малдивите, бил е не веднъж домакин на световно известни туроператори и се отличава с 20 % повтаряемост на гостите.

Хотели Почивки Малдиви Kuredu Island Resort Maldives Golf Голф

hotels exotic holidays Crown and Champa Resorts

Налични удобства

Удобства в помещенията:тропически декор, легло тип king size, подове от плочки или дърво, веранда с мебели, климатик, вентилатор на таван, кът за сядане, минибар хладилник, машина Nespresso с удобства за чай / кафе, IDD телефон, Bluetooth будилник или звукова лента за стрийминг музика, в зависимост от категориите стаи, личен сейф, баня с аксесоари, сешоар, услуга за нощно подготовка на стаята и безплатно използване на плажни кърпи и шезлонги на басейна и плажа. Електричеството е 220VAC, 50HZ със стандартни британски контакти.

Общи:24-часова рецепция, лоби бар, климатик, ресторант, сейф, бар, бар до басейна, бар на плажа, а ла карт ресторанти, на първа линия, плаж, хавлии на басейн/плаж

Развлечения и спорт:детска площадка за игра, външен басейн, тенис корт, плажен волейбол, футболно игрище

Услуги:транспорт от/до летището, Wi-Fi Интернет

Платени услуги:спа център, масаж, телефон и факс, пералня, доктор, магазини, румсървиз, интернет, тенис корт, гмуркане, интернет кафе, голф, уроци по голф, транспорт от/до летището

Местоположение

Kuredu Island Resort е разположен на северния риф на Лавияни атол, на 35 минути с хидроплан от летище Мале';

Разстояние от център: Male150 км

Разстояние от летище:Male (MLE)150 км

Часове на рецепция

От:00:00 часа

До: 24:00 часа

Политика

Политика на хотела: .

Политика при отказ на резервация: .

Настаняване от: 14:00 часа

Освобождаване до:12:00 часа

Плащания

Плащане с кредитни карти:American Express, Visa & Master Card.

Такси включени в цената:.

 

 

Пакетни почивки
Настаняване
Видове почивки
Дестинация:
Хотел:
Тръгване от:
Нощувки:
Дата на тръгване:
 
 
Balkan Wings Booking
Държава:
   
Град:
   
Хотел:
   
Вид:
   
Категория:
   
Разстояние от център: